SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Tarczyński wprowadza pikantne wege kabanosy

Producent mięsa i wędlin Tarczyński poszerza swoje portfolio o kolejny roślinny produkt - Pikantne Kabanosy Piri-Piri.

Marka Tarczyński w 2020 roku wprowadziła na rynek linię przekąsek w całości produkowaną z roślinnych składników, sygnowaną hasłem „bez kęsa mięsa”. Teraz do Kabanosa Roślinnego dołącza Kabanos Roślinny Piri-Piri.

Oprócz braku zawartości mięsa, w składzie kabanosów nie znajdziemy konserwantów ani glutenu. Produkt jest całkowicie wegański, a przy jego produkcji nie stosowano GMO. W składzie ma wysoką zawartość białka, witaminy B12, żelaza i błonnika.

– Wiemy, że świat potrzebuje nowych źródeł białka, dlatego odpowiadając na potrzeby naszych konsumentów wprowadziliśmy linię Rośl-Inne, której sukces zaskoczył nawet nas samych. Nie spoczywając na laurach, konsekwentnie rozwijamy ją o nowe produkty, czego efektem jest dzisiejsza premiera Kabanosów Piri-Piri. Stworzyliśmy je z myślą o wielbicielach pikantnych smaków, których duża grupa jest także wśród wegetarian i osób, które ograniczają mięso w swojej diecie. Nowa linia doskonale wpisuje się w misję naszej firmy, mającej na celu inspirowanie do mądrego odżywiania, żeby zmieniać życie na lepsze - mówi Tomasz Tarczyński, członek zarządu oraz dyrektor marketingu i eksportu Tarczyński.

Dołącz do dyskusji: Tarczyński wprowadza pikantne wege kabanosy

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl