SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Bikont i Makłowicz w 'Newsweek Polska'

Świąteczny dodatek kulinarny Bikonta i Makłowicza w "Newsweek Polska".

Do numeru 50/05 tygodnika Newsweek Polska, który ukaże się na rynku 12 grudnia, zostanie dołączony dodatek poświęcony świątecznym potrawom.

 Autorskie przepisy przygotowali dla czytelników eksperci – Robert Makłowicz i Piotr Bikont.

Duet kulinarny Newsweeka przygotował zbiór 52 przepisów, które pomogą urozmaicić świąteczne jadłospisy. Mistrzowie kuchni najwięcej uwagi poświęcili potrawom wigilijnym, wśród propozycji znalazły się nowatorskie sposoby przygotowania karpia, przepis na szczupaka z sardelami, włoską kapustę z gruszkami czy faszerowane grzybami ziemniaki. Na dni świąteczne autorzy przygotowali przegląd bożonarodzeniowych potraw z różnych stron świata, wśród nich bażant po piemoncku i kanadyjski placek z dyni. Na sylwestrowe menu Robert Makłowicz i Piotr Bikont polecają rarytasy w rodzaju tart, kalmarów faszerowanych po baskijsku i moskiewskiej soljanki.

Wydanie z dodatkiem kulinarnym będzie wsparte promocją w telewizji oraz w tytułach Axel Springer Polska. Reklamę w telewizji przygotowała agencja PZL, media zakupił MediaCom.

Dołącz do dyskusji: Bikont i Makłowicz w 'Newsweek Polska'

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl