Fresh Forward - nowy koncept Subwaya
Subway prowadzi pilotaż nowego konceptu Fresh Forward. Pierwsza restauracja w nowym wystroju prowadzona jest w Gdyni na stacji paliw Lukoil przy ulicy Morskiej 290.
Restauracje Fresh Forward charakteryzują się odświeżonym designem oraz zmienioną identyfikacją wizualną.
Jak zapowiadają przedstawiciele sieci, gdyńska placówka jest pierwszą w Polsce, gdzie prowadzony jest pilotaż rozwiązania.
W planach jest rozszerzenie konceptu na kolejne lokale w Polsce.
Nowy wystrój restauracji wdrażany jest globalnie.
Subway od 1965 roku
Historia marki rozpoczęła się w 1965 roku w USA. Subway to marka obecna w Polsce od prawie 20 lat, obecnie liczy ponad 100 restauracji. Na całym świecie ma 43 000 restauracji w ponad 100 krajach. W 2011 roku marka stała się największą siecią restauracji szybkiej obsługi na świecie pod względem liczby lokali. Każda restauracja Subway jest własnością i jest zarządzana przez partnera franczyzowego.
Dołącz do dyskusji: Fresh Forward - nowy koncept Subwaya