Kontynuacja 21. sezonu „Kuchennych rewolucji” w TVN. „Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce”
W czwartek, 3 września TVN rozpocznie emisję nowych odcinków 21. edycji programu „Kuchenne rewolucje”, która została przerwana wiosną z powodu pandemii COVID-19. - Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce. Z tym faktem zmierzyliśmy się w jesiennych odcinkach - mówi portalowi Wirtualnemedia.pl Michał Brożonowicz, szef Constantin Entertainment Polska.
Polska wersja „Kuchennych rewolucji” oparta jest na amerykańskim formacie „Kitchen Nightmares”. Kulinarny program w naszym kraju oglądać można od wiosny 2010 roku. Od początku jego gospodynią jest Magda Gessler.
>>> Praca.Wirtualnemedia.pl - tysiące ogłoszeń o pracę
W jesiennej ramówce tego roku TVN pokaże kolejne odcinki 21. edycji tego cyklu - premiery będzie można oglądać w czwartki o godz. 21.30, począwszy od 3 września 2020 roku. Każdy odcinek cyklu przedpremierowo z tygodniowym wyprzedzeniem będzie można zobaczyć w player.pl.
Emitowany wiosną 21. sezon „Kuchennych rewolucji” został przerwany po kilku odcinkach z powodu pandemii COVID-19. Zdjęcia do projektu zostały wznowione w maju.
Tym razem znana restauratorka przeprowadzi metamorfozy w takich miejscowościach jak m.in.: Jasienica („Bistro na Drzewiarzu”), Kraków („Trattoria da Maria”), Łapy („Chicken Flow”), czy Żerków, Warszawa, Chorzów, Płońsk Janowo, Cegłowo, Piła oraz Gdańsk.
- Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce. Z tym faktem zmierzyliśmy się w nowym sezonie „Kuchennych Rewolucji”. Magda Gessler odwiedziła miejsca, których właściciele nie poddali się, przetrwali i wrócili do funkcjonowania w nowych, zmienionych i trudnych warunkach. Reżim sanitarny, odległości między stolikami, ograniczenia w liczbie gości - to dodatkowe wyzwania dla restauratorów. Ale nie jedyne! Magda, ze swoim wbudowanym radarem wykrywającym błędy i niedociągnięcia, nie da sobie wmówić, że puste stoliki to efekt pandemii. Bardzo szybko, krok po kroku, rozmowa po rozmowie, szybko i bezkompromisowo odkrywa sekrety i problemy zamiatane pod dywan - komentuje portalowi Wirtualnemedia.pl Michał Brożonowicz, szef Constantin Entertainment Polska. - W efekcie, te rewolucje sięgają głębiej i zmieniają życie restauratorów mocniej niż dotychczas - dodaje.
20. sezon „Kuchennych rewolucji” oglądać można było w czwartki o godz. 21.30, w okresie od 5 września do 28 listopada ub.r. Premierowe odcinki programu TVN śledziło średnio 1,91 mln osób. Przełożyło się to na 14,70 proc. udziału w rynku telewizyjnym wśród wszystkich widzów, 19,59 proc. w grupie komercyjnej 16-49 oraz 17,89 proc. w grupie 16-59.
Udział TVN w rynku telewizyjnym wśród wszystkich widzów w 2019 roku wyniósł 8,45 proc.
Dołącz do dyskusji: Kontynuacja 21. sezonu „Kuchennych rewolucji” w TVN. „Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce”
Restauratorka - co za obraźliwe słowo !!!! kobieta od prymatu i mieszania w garze - to jest prawdziwe.