Krem z groszku w nowej odsłonie? Zaskocz domowników niespotykanym połączeniem i zamiast grzanki zaserwuj im… chrupiące paluszki rybne!
Nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Na szczęście, czasem wystarczy tylko mała zmiana, aby znane potrawy nabrały niespotykanego dotąd smaku. FRoSTA przedstawia swój sposób na klasyczny krem z groszku. Kultowe, uwielbiane przez pokolenia Złote paluszki rybne FRoSTY występują tu w duecie z delikatną, gęstą zupą. Połączenie, uzupełnione orzeźwiającym sosem miętowym, sprawdzi się jako sycący, łatwy do przygotowania obiad, który posmakuje każdemu.
Złote paluszki rybne w kremie z groszku
przepis Bartosza Liska – szefa kuchni warszawskiego Lokalu na rybę
Składniki:
· 1 opakowanie Złotych paluszków rybnych FRoSTY